Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Νίκος Δρόλαπας: να παραιτηθεί ο Γιώργος Γαζής!!

Συνεχίζονται οι τριγμοί στο Επιμελητήριο Φωκίδας λόγω της "φωτογραφικής" πρόσληψης Ειδικού Συμβούλου του Προέδρου Γιώργου Γαζή...




   Την παραίτηση του πρόεδρου Γιώργου Γαζή ζητά ο κ. Δρόλαπας...

   Σε επικοινωνία που είχαμε με το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Νίκο Δρόλαπα, Συμβούλου του κ. Γαζή, τον ρωτήσαμε για τις καταγγελίες που είχε κάνει στην διάρκεια της ...επεισοδιακής συνεδρίασης σχετικά με παρεμβάσεις πολιτικών προσώπων για την εν λόγω  πρόσληψη.

Ο κ. Δρόλαπας μας απάντησε ότι εντός των ημερών πρόκειται να διασαφηνίσει με κάθε λεπτομέρεια τα όσα κατήγγειλε.

  Στο μεταξύ όμως επιμένει στην πρότασή του, να παραιτηθεί ο κ. Γαζής μετά τα όσα έχουν διαμειφθεί.. 

 Ο κ. Δρόλαπας αρχικά και κατά την διάρκεια της συνεδρίασης είχε προτείνει να αναληφθεί η προεδρία από τον κ. Γιογάκη ή έστω να υπάρξει συνδιοίκηση προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα αλλά και ως ένδειξη σεβασμού στο αποτέλεσμα των εκλογών του Επιμελητηρίου, εφόσον τα μέλη έδωσαν την απόλυτη ισοψηφία και στους δύο. 


Τώρα όμως και μετά τα όσα συνέβησαν, "μετά τα όσα έχουν καταγγελθεί και μετά τον θόρυβο που πλήττει το κύρος του φορέα, μετά από παρεμβάσεις και διενέξεις που βάζουν για άλλη μια φορά το ΕΒΕ σε νέες περιπέτειες"  ζητά την παραίτηση του κ. Γαζή, και ως ένδειξη ευθιξίας  και ως πρόθεση εξυγίανσης του ταλαίπωρου Επιμελητηρίου...  




18 σχόλια:

  1. κ. Δρόλαπα εσείς με ποιο συνδυασμό έχετε εκλεγεί;
    δε ντρεπόμαστε λέω γω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ........
      Εκλέχθηκα με ένα συνδυασμό που διακήρυσσε οτι θα διοικήσουμε με διαφάνεια και τιμιότητα και ότι γνώμων της κάθε ενεργείας μας θα είναι αποκλειστικά και μόνο, το καλώς εννούμενο συμφέρον των συναδέλφων μας επαγγελματιών.
      ΑΝ ο συνδυασμός αυτός, παρουσιάζει αποκλίσεις από αυτές τις αρχές, εγώ τι να κάνω.....

      Διαγραφή
    2. ΝΙΚΟ Για όλα φταίει ο Στράτος..... όρμόμενος εξ ΑΛΒΑΝΙΑΣ που σας στήρυξε.

      Διαγραφή
  2. κ. ΔΡΟΛΑΠΑ ,οι επαγγελματίες της Άμφισσας σε ζητάνε να τους κλήσεις τα μαγαζιά άλλη μια φορά, γίνε πρώτα εσύ άνθρωπος και επαγγελματίας με ...καταργήθηκε από διαχειριστή ... που έχεις για ξενοδοχείο και μετά κάνεις δηλώσεις για άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ. Δρόλαπα για πέστε μας πόσα χρόνια έχεται να κάνετε εκλογές στο Σύλλογο που προεδρέυεται και όποιος σας το ζητάει τρώει και μήνυση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. ανώνυμε μάθε από τον (μπαμπά) σου πως σε λένε έφ΄όσον σου είναι (άγνωστο) και εάν αποκτήσεις (όνομα)...ποτέ δεν ξέρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΙΟΓΑΚΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΉ, ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ Η ΟΧΙ; ΠΟΙΟΣ ΘΕΤΕΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ .ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΑΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΝΟΜΗ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ.ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΕ Η ΤΗ ΔΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΠΡΕΠΕΙ Ο κ. ΓΑΖΗΣ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΑΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ή ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΙΣΟΨΗΦΗΣΑΝ ? ΕΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΝΕ ΤΟ ΓΑΖΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ……..ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ……
    ΑΠ΄ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ…………
    ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο Γαζης γιατι δεν μπαίνει στο θέμα να απαντηση και να διευκρινήσει αν ολα αυτά ειναι αλήθεια.οι υπόλοιποι συμβουλοί του γιατί κάνουν το κοροϊδο...(μήπως ειναι τα κοροϊδα ?).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΡΙΑ ΠΕΝΝΥ,
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΡΟΛΑΠΑ. ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ,ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΡΟΛΑΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,
    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΕΙΧΕ ΝΤΥΣΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΟΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ(ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)
    ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΜΙΚΡΟΦΟΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΒΡΗΚΕ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΗΜΕΡΑ 13/10/2012 ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΑΖΗ ΓΙΑ 3η ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΠΑΡΕΑ που εξακολουθεί να στηρίζει τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κ. ΓΑΖΗ με υβρίζει με τα χειρότερα λόγια.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να δώσει απαντήσεις για όσα αναίσχυντα σχεδιάζει να κάνει σε βάρος του Επιμελητηρίου και των επαγγελματιών και ρίχνουν σε εμένα την αιτία και με συκοφαντούν , ως…..ανώνυμοι…..!
    Εγώ , θα απαντήσω στο συκοφαντικό παραλήρημα του κ Γαζή και των δορυφόρων του , σε ένα προς ένα .
    ΟΜΩΣ , η παρέα αυτή , ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ σε όσα προκύψουν από αυτόν τον δημόσιο…..διάλογο ; ; ;

    Α) Ανώνυμος 1: 09 μ.μ.
    Αν υπονοεί ο κ. Γαζής , ότι , αν δεν με στήριζε ο Στράτος δεν θα έβγαινα Σύμβουλος στις εκλογές του Επιμελητηρίου , κάνει ένα μικρό λάθος .
    ΞΕΧΝΑΕΙ ότι εκλέχθηκα ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ .
    Ακόμη και αν δεν με στήριζε ο Στράτος , θα ερχόμουν , δεύτερος ή τρίτος….
    Όμως με τον Στράτο , ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο και διαψευσθήκαμε ..
    ΞΕΡΕΙ επίσης πολύ καλά ότι αυτοί που ψήφισαν ΔΡΟΛΑΠΑ , ΑΝ δεν ήταν ο Δρόλαπας υποψήφιος , ΔΕΝ θα ψήφιζαν με ΤΙΠΟΤΑ ΓΑΖΗ .
    ΟΠΟΤΕ ο κ. Γαζής , καταλαβαίνει αλλά δεν το παραδέχεται με τίποτα , ότι ο Δρόλαπας τον έβγαλε Πρόεδρο και ΟΧΙ αυτός που νομίζει και κάνει το Επιμελητήριο πάνω – κάτω για να του κάνει ΟΣΑ του υποσχέθηκε προεκλογικά για να τον στηρίξει. !!!
    Και με την ισοψηφία των δύο συνδυασμών και την αδυναμία του κ. Γαζή να ασκήσει χρηστή διοίκηση στο Επιμελητήριο , πρότεινα ως το πιο δίκαιο την συνδιοίκηση
    ΓΙΑΤΙ , από τη μία έφερε το απαράδεκτο ζήτημα της πληρωμής του έργου του portal του Ε.Β.Ε. , που δεν παραδόθηκε ποτέ στο επιμελητήριο , για να πληρωθεί με τις 270.000 ευρώ με την υποστήριξη των δύο δορυφόρων του συμβούλων Παναγιωτόπουλου και Αυγερινού ΚΑΙ από την άλλη , τον φωτογραφικό διορισμό , που αποτελούν τις δύο κυριότερες προεκλογικές δεσμεύσεις του.

    έπεται η συνέχεια του υπολοίπου κειμένου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Β) Ανώνυμος 12: 19
    Κατεβαίνοντας και το τελευταίο σκαλοπάτι του ΨΕΎΔΟΥΣ και της ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ επιχειρεί να μου επιρρίψει ακόμη και κλείσιμο καταστημάτων .
    Θα πρέπει επομένως να πει δημόσια ποιό κατάστημα έχω κλείσει.
    Βέβαια , επειδή ο ίδιος ενδιαφέρεται μόνο για το πως θα επαυξήσει τα επαγγελματικά του οφέλη --- και σιγά να μη νοιαστεί για τους επαγγελματίες ---, δεν μπορεί να διανοηθεί , ότι εγώ , δεν υπέκυψα στις ίδιες πιέσεις , του ιδίου προσώπου , που υποκύπτει αυτός ΣΗΜΕΡΑ και αγωνίσθηκα υπέρ των καταστηματαρχών της Άμφισσας για να γλιτώσουν , από το 1989 και για πάνω από δέκα χρόνια , πολλές εκατοντάδες χιλιάδες δραχμές ( τότε ) από τη ΜΗ ΕΠΙΒΟΛΗ του Δημοτικού φόρου του 5% και λιγότερα τα επόμενα χρόνια .
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ , για τους αγώνες μου αυτούς , ο τότε Δήμαρχος , μετά Νομάρχης και πάλι Δήμαρχος , ο κ. Φουσέκης , έχει επιδείξει σε εμένα ως εργολήπτη και σε βάρος του Ξενοδοχείου μας , όλη του την εκδικητικότητα και πολεμική .
    Εγώ , έχω τη συνείδησή μου ήσυχη. Όλη μου τη ζωή τη περπάτησα με τιμιότητα . Δεν πρόδωσα ΚΑΝΕΝΑΝ , ποτέ , με οποιοδήποτε τίμημα.

    Γ) Ανώνυμος 1 : 12 μ.μ.
    Σχετικά με το χρόνο που πέρασε χωρίς να έχουν γίνει εκλογές στο Σύλλογο των επαγγελματιών , πράγματι δεν έχουν γίνει στην ώρα τους.
    Είμαι Πρόεδρος των Επαγγελματιών περισσότερο από είκοσι χρόνια , πάντοτε εκλεγόμενος από τους συναδέλφους μου και πιστεύω ότι τους υπηρέτησα πιστά .
    Επειδή , με ορισμένους από τους καταστηματάρχες των πεζοδρόμων του Γυμνασίου , υπήρξαν κάποιες αντεγκλήσεις για την ένταση της μουσικής , θεωρήσαμε σκόπιμο να μεταθέσουμε τις εκλογές για αργότερα . Τι σχέση όμως μπορεί να έχουν οι μηνύσεις για τις εκλογές……;
    Εκτός και αν ο κ. Γαζής αναπολεί τα δικαστήρια που είχε με τους υπαλλήλους του Επιμελητηρίου , όταν πάλι ήταν Πρόεδρος , που …κράτησαν για κάποια….χρόνια……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. προς Ανώνυμος 13 Οκτωβρίου 2012 10:41 μ.μ.

    ξύπνησαν οι κοινοί φίλοι του Ασημάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΤΑΝ απέστειλα την απάντησή μου προς δημοσίευση (14-10-12 2 : 04 π.μ. ) δεν είχε αναρτηθεί το σχόλιο Ανώνυμος 13-10-12 ( 10 : 41 μ.μ. ), της Ανώνυμης , αλλά γνωστής παρέας του Επιμελητηρίου και για να μη μείνουν αναπάντητες οι αθλιότητες που γράφουν , πολύ σύντομα , έχω να παρατηρήσω :

    ΕΑΝ και κατά πόσον αποτελεί μυθοπλασία δική μου ο φωτογραφικός διορισμός που επιχειρεί ο κ. ΓΑΖΗΣ και η ΠΑΡΕΑ του , για την οποία έχει βουίξει ο τόπος και μόνο οι διεκπεραιωτές του καπελώματος δεν έχουν ακούσει , θα φανεί στη πορεία.
    ΘΑ εγκαταλείψουν , κάτω από τη γενική κατακραυγή , τον φάσ-τράκ άμεσο διορισμό της γνωστής κυρίας ή θα πάνε μέσω ΑΣΕΠ για να υπάρξει διαφάνεια ; Γιατί αν προχωρήσουν ….φωτογραφικά και προσλάβουν την συγκεκριμένη κυρία , θα αποδειχθούν ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ σήμερα ο κ. Γαζής . Οπότε , προκύπτει γι΄ αυτόν ζήτημα ηθικής τάξης και θα πρέπει να παραιτηθεί από Πρόεδρος , ως μη έχων τη δυνατότητα να μεριμνήσει και διαφυλάξει τα συμφέροντα του επιμελητηρίου , αφήνοντάς το ήρεμο , να ασχοληθεί , επιτέλους , και με τους επαγγελματίες.

    Όσο και αν προσπαθούν να στρεβλώσουν τη πραγματικότητα , άθλιες ψευδολογίες , για άλλη μια φορά δεν είναι με το μέρος τους.
    ΕΝΘΥΜΟΥΝΤΑΙ οι συμπολίτες μας και οι επαγγελματίες , ότι οι ομιλίες στις πλατείες , αφορούσαν διαμαρτυρίες για όσους , καταλαμβάνοντας μία θέση , γίνονται επιλήσμονες της αποστολής τους και δυνάστες , θεωρώντας τους Δημόσιους φορείς ως τσιφλίκι τους .

    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ , ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , εναλλασσόμενοι στα αξιώματα , για να ευρίσκονται με όλες τις καταστάσεις στο πολιτικό προσκήνιο αλλά και στο παρασκήνιο , αντί να σιωπούν , θυμίζουν , πως επιτυγχάνουν να κρατούν την Άμφισσα στο κατάντημα που βρίσκεται σήμερα .
    Βέβαια , ο λόγος για το ΠΡΙΓΚΙΠΑΤΟ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ του Γυμνασίου , στο οποίο ανήκει και ο κ. Γαζής .
    ΤΟΛΜΟΥΝ , να επανέρχονται στη δίκη ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ και τις τεράστιες ζημίες που προκάλεσαν στην πόλη και σε όλους τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ της , όταν ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ εννεακόσιους εβδομήντα περίπου Αστυνομικούς , για να γεμίσουν τα εστιατόρια , τις ταβέρνες και τα ξενοδοχεία της Ιτέας , των Δελφών και του Γαλαξιδίου.
    Το ΛΟΜΠΥ αυτό, της τοπικής αριστοκρατίας , με κατηγορεί γιατί διασφάλισα τα υαλοστάσια του ξενοδοχείου από διαδηλωτές , όταν βλέπαμε όλοι τις ζημιές στο κέντρο της Αθήνας , όσα έγραφαν για επεισόδια στην Άμφισσα όλες οι εφημερίδες , όταν και στην Άμφισσα απέσυραν τους κάδους απορριμμάτων , τα ξύλινα παγκάκια και τα ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ να φυλάνε το σπίτι του ανεκδιήγητου Δήμαρχου Ασημακόπουλου , μήπως και τον πειράξουν τον…….λαοπρόβλητο….!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή