Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Επαληθεύεται η ομάδα ζωόφιλων πολιτών για την 28η Οκτωβρίου;;;;

  ...Οι δολοφόνοι χτύπησαν και το θύμα τους είναι η άσπρη σκυλίτσα της φωτογραφίας,η κόρη της γκρίζας...πριν από δυο ώρες περίπου τη βρήκαμε νεκρή στο πεζοδρόμιο με αίμα να έχει τρέξει απ'το στόμα της...



μάνα και κόρη γλίτωσαν την προηγούμενη φορά,τώρα η μάνα έμεινε μόνη...πρέπει να κάνουμε κάτι!!!
Αγγελική Τσιόδρα




                                         Επιστολή 


ΠΡΟΣ: 1. κ. Ευστάθιο Ματζώρο, Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Δ. Δελφών

            2. κ. Παναγιώτα Λαΐνη- Κολλιαλή, Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Ιτέας

            3. κ. Νίκη Βούλγαρη, Πρόεδρο Δ.Ε. Ιτέας

ΘΕΜΑ: Τα αδέσποτα της Ιτέας

            Το θέμα με τα αδέσποτα σκυλιά στην Ιτέα χρονίζει χωρίς να λαμβάνεται καμιά μέριμνα. Αν και αποτελεί αντικείμενο για το οποίο είναι υπεύθυνος ο δήμος, ο οποίος θα έπρεπε να διαθέτει κτηνιατρική υπηρεσία, δεν έχουμε δει να γίνεται κάτι τόσο για την προστασία των ζώων όσο και για την ασφάλεια της πόλης από άποψη υγιεινής και καθαριότητας. Το μόνο που διαπιστώνουμε είναι να αυξάνει ο αριθμός των αδέσποτων σκύλων που κυκλοφορούν σε όλο το μήκος της παραλίας της Ιτέας αλλά και σε δρόμους Ιτέας και Κίρρας. Το θέαμα προκαλεί αλγεινή εντύπωση στους επισκέπτες της πόλης τόσο για την έλλειψη ενδιαφέροντος για τα άτυχα ζώα όσο και γιατί υπάρχουν άνθρωποι με έλλειμμα παιδείας και πολιτισμού που τα εγκαταλείπουν στην τύχη τους, τα κακομεταχειρίζονται, αν και στην πλειονότητά τους τα ζώα είναι ήρεμα, άκακα και φιλικά προς τους ανθρώπους. Οι ατομικές μας προσπάθειες για τη στοιχειώδη επιβίωση τους αλλά και περίθαλψή τους, όταν εντοπίζουμε προβλήματα υγείας τους, δεν επαρκούν.

            Επίσης, έχει παρατηρηθεί ότι κυρίως σε περιόδους αργιών και εορτών κάποιοι αναλαμβάνουν έργο εκκαθάρισης από τα αδέσποτα δολοφονώντας τα. Επειδή σε λίγο θα έχουμε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και πιθανόν οι δολοφόνοι να επιχειρήσουν το γνωστό τρόπο εκκαθάρισης, σας καλούμε να φροντίσετε για την επίλυση του θέματος εξασφαλίζοντας τη ζωή των αδέσποτων.                                                                                                                     

                                                                        Η ΟΜΑΔΑ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


14 σχόλια:

  1. ΠΕΘΑΝΕ ΜΕ ΦΡΙΧΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ομάδα των ζωόφιλων επαληθεύεται γιατί οι δολοφόνοι των ζώων όπως και οι σκοποί τους είναι πια εντελώς προβλέψιμοι.Τυχαίο να' ναι ότι αυτές τις μέρες φόλες ρίχτηκαν και σε Άμφισσα και σε Ιτέα;;;;Οι ζωόφιλοι μιλούν για έλλειμμα πολιτισμού,να προσθέσω και πλεόνασμα αναισθησίας κι οι τουρίστες έγιναν μάρτυρες της "κολτούρας" μας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΤΩΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4.34 πόσους φτωχούς ωφέλησαν οι φόλες;
    Η συμπεριφορά προς τα ζώα είναι δείγμα πολιτισμού και ανθρωπιάς. Όσοι δε σέβονται τα ζώα ούτε τους αδύναμους ανθρώπους σέβονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ. Τσακίρη να κάνετε ολοκληρωμένα ρεπορταζ . Ξέρετε ότι στο γυμνάσιο οι γονείς κάλεσαν το υγειονομικό επειδή κυκλοφορούσαν αδέσποτα και τα τάιζε η υπεύθυνη μέσα στο σχολείο και κυκλοφόρησαν μικρόβια και μολύνσεις . ψάξτε το θέμα και από την άλλη πλευρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τα ξέρεις καλά ή δε θες να ξέρεις , ούτε πώς πάνε τα σκυλιά στο Γυμνάσιο, ούτε ποιος και αν τα ταΐζει, ούτε τι είδε το υγειονομικό.Απλώς θες να δημιουργήσεις εντυπώσεις μιλώντας για μολύνσεις κλπ που υπονοείς.

      Διαγραφή
  6. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΜΕ ΔΑΓΚΩΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσο και να προσπαθούν κάποιοι να δικαιολογήσουν την κτηνωδία και την παρανομία δε θα το καταφέρουν. Ὀσοι βάζουν φόλες έχουν ποινικές ευθύνες.
    Όταν υπάρχει ένας ασυνείδητος οδηγός πρέπει να "καθαρίσουμε" όλους τους οδηγούς; Και ίσως όχι μόνο τους οδηγούς αλλά και τα θύματά τους, γιατί η φόλα μπορεί να βρεθεί και στο στόμα ενός μικρού παιδιού. Τα ζώα πολλές φορές βοηθούν στην υγεία και την ασφάλεια του κόσμου οι φόλες ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ!ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΜΑΤΙ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΜΗ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΟΣΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. οποιος ρίχνει φόλες ειναι απλά κάθαρμα,δειλός και καθίκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΔΕ ΡΙΧΝΩ ΦΩΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΣΟΥ Η ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΣΥ Η ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΛΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  11. αφου δέν ρίχνεις εσυ φόλες
    δεν εισαι εσυ λοιπόν κάθαρμα,δειλός και καθίκι
    επαναλαμβανω
    οποιος ρίχνει φόλες είναι κάθαρμα,δειλός και καθίκι
    δεν υπάρχει δικαιολογία
    οταν κάτι σε ενοχλεί υπάρχουν χίλιοι δυο τρόποι να δώσεις λύσεις,ανθρώπινες και πολιτισμένες
    είναι ντροπή για όλους μας
    και
    ας πιαστεί κάποιος να πάει μπροστά στούς Δικαστές
    να δούμε τι δικαιολογία θα βρεί και πόσα θα αρπάξει το παλιοτόμαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, ΝΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ, ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙ, ΝΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ. ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ 4039/2012 (ΚΑΙ Ο 3170/2003). Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΛΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ Κ ΜΗ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΩΣ ''ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, ΑΡΡΩΣΤΑ'' ΚΛΠ. ΕΛΕΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή