Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Έρχονται οι ... τούρκοι στην Φωκίδα! Να ετοιμάζονται οι κοτσαμπάσηδες ...

Δεν θ’ άφηναν τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη...

Η ηλεκτρονική έκδοση της ΧΟΥΡΙΕΤ έχει φωτογραφίες από ελληνικά νησιά και νησάκια που βγαίνουν στο “σφυρί”! Κάποιες από τις φωτογραφίες δεν ανταποκρίνονται σε νησιά που ακούστηκε ή γράφτηκε ότι θα βγουν προς πώληση.
Κάποιες από τις φωτο ανταποκρίνονται σε μαρίνες που βγαίνουν στο σφυρί μέσα από το ΤΑΙΠΕΔ και τα νησιά που δημοσιεύεται ότι πωλούνται όλως τυχαίως βρίσκονται κοντά στις μαρίνες -βλέπε Μυτιλήνης- με το σκεπτικό ότι πρόκειται για επενδυτικές περιοχές υψηλού ενδιαφέροντος...
Οι τούρκοι δημοσιεύουν φωτογραφίες,  στοιχεία για τα νησάκια κι έχουν και …τιμοκατάλογο!


Και ω! του θαύματος! μαντέψτε ποιο νησάκι που βρίσκεται κοντά σε μαρίνα  πωλείται με προτεινόμενο μάλιστα κόνσεπτ αξιοποίησης από τους τούρκους! 




Δείτε ΕΔΩ 
http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=59999&rid=4369&p=5  τι έχουν φτιάξει για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές!



Η παρουσίαση αναφέρει:  "Με τα μέτρα που έχουν ληφθεί στην Ελλάδα,  για να προσλάβουν κάποια από τα νησιά που είναι ευκαιρίες,  κρατικά και ιδιωτικά νησιά, ήρθαν  και πάλι προς πώληση. Οι τιμές αρχίζουν από € 1,5 εκατομμύριο  μέχρι  € 5.000.000 και  μεταξύ των νησιών υπάρχει  μια ομάδα από πέντε κομμάτια προς πώληση.

Στην Ελλάδα  ανήκουν περίπου 6 χιλιάδες νησιά μεγάλα και μικρά, αλλά μόνο ένα μικρό μέρος από αυτά βρίσκεται στα χέρια των ιδιωτών.   Οι επιχειρηματίες, μπορούν να βρουν τιμές, ανάλογα με το μέγεθος έως και 150 εκατομμύρια ευρώ  προκειμένου να  επενδύσουν  σε αυτά και να κατασκευάσουν  πολυτελή ξενοδοχεία και βίλες...".


                          ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ πώληση από τους ιδιοκτήτες

                  Και ορισμένες από τις φωτογραφίες που χρησιμοποιούν. 






                                                                     Αυτή σας θυμίζει κάτι;;; 

                                                              και τα δύο νησάκια στην φωτο;

4 - ST. Αθανάσιος νησί

Καλυμμένο  με πεύκα και ελαιόδεντρα το νησί διαθέτει και αμμώδη παραλία.  Προσφέρει την ευκαιρία να επενδύσουν σε ατομικές  ιδιωτικές βίλες, με  κατάλληλη  κατασκευή...




                                        και ιδού...



pentapostagma

 



  Μετά από αυτό,  οι προφάσεις "χάνουν  κάθε αξία" - όπως λέει και κάποια τσαχπίνικη ψυχή που διαχειρίζεται το ζήτημα...

Η συλλογική επίσκεψη στην Αθήνα μοιάζει με σκιά σε ακτινογραφία από τούρκικο νοσοκομείο... τον γιατρό, ποιος θα τον παίξει;



2 σχόλια:

  1. ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΝΗΣΑΚΙ ΣΤΟΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΕΝΑΝ ΑΕΡΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ? 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝΕ ΕΝΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΙΤΕΑΣ ΜΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΑ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ? ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ....ΚΥΡΙΩΣ.... ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΩΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΙΤΕΑ, ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως επηρεαζόμαστε απ τα Τούρκικα σίριαλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή