Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Τα καλά και τα ανάποδα...

Υποψήφιος βουλευτής στην Φωκίδα με την Κοινωνική Συμφωνία ο πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Πέτρου.
  Ο άνθρωπος που συντόνιζε την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στην Φωκίδα και που επί της Γραμματείας του κερδήθηκε για πρώτη φορά η μονοεδρική Φωκίδα από το ΠΑΣΟΚ είναι υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα Κατσέλη-Καστανίδη, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί και το πλήρες ψηφοδέλτιο έχει ως εξής:
Πέτρου Νίκος
 Γραμματίκα Δέσποινα
Αντωνίου Γιώτα

Ο κ. Πέτρου είχε ανακοινώσει την παραίτησή του από την εκπομπή μας και είχε δηλώσει ότι αποχωρεί από ένα μηχανισμό που δεν είναι πια ΠΑΣΟΚ. Είναι ένας άνθρωπος που λέει πάντοτε τα πράγματα με το όνομά τους και την παραίτησή του ακολούθησαν πολλά στελέχη της Νομαρχιακής με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να υπάρχει ένα μέλος που αναπληροί τους πάντες! Και άλλα δύο που αποστασιοποιούνται.

 Ο κ. Πέτρου μας είχε δηλώσει δημόσια ότι αποτέλεσε προσβολή προς τις κομματικές διαδικασίες η μόνιμη απουσία της βουλευτού Αφροδίτης Παπαθανάση στην διάρκεια της θητείας του και η στάση της από την ημέρα της εκλογής του, ήταν και προς το πρόσωπό του και προς το όργανο απαξιωτική κυρίως όταν ο ίδιος είχε κάνει τα πάντα για αυτή την σχέση…

 Άλλωστε σε ανύποπτο χρόνο ο κ. Πέτρου είχε αποκαλύψει ότι ηγετική ομάδα της Ν.Δ. είχε εκλέξει βουλευτή την κ. Παπαθανάση και θα την επανεκλέξει… Μάλιστα αποτόλμησε να συσχετίσει τις πολιτικές επιλογές της Φωκίδας με τις μεταλλευτικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, καλώντας τες να σταματήσουν να χρηματοδοτούν υποψηφίους συγκεκριμένων κομματικών φορέων!!!

Αποδεδειγμένα ο κ. Πέτρου είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν μασάει τα λόγια του και ανήκει σίγουρα σε εκείνους που δεν «άνθισαν» οικονομικά μετά από την εμπλοκή τους με την πολιτική.

 Η ανακοίνωση του κόμματος αναφέρει: η «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ» δίνει στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών της σε ολόκληρη τη χώρα. Πρόκειται για πρόσωπα καταξιωμένα στην κοινωνία και προερχόμενα από όλες τις επαγγελματικές τάξεις. Πανεπιστημιακοί, επιστήμονες, ιδιωτικοί υπάλληλοι και επιχειρηματίες, στελέχη από το χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού και από τις δύο βαθμίδες της Αυτοδιοίκησης, από το χώρο των ΑΜΕΑ αλλά και άνεργοι. Σημαντική μερίδα των υποψηφίων ήταν μέχρι πρότινος στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά πολλοί ήταν είτε ανένταχτοι είτε προέρχονται και από άλλους κομματικούς χώρους. Τέλος η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ανακοινώνει ότι το ποσοστό των γυναικών που συμμετέχουν είναι κατά πολύ μεγαλύτερος αυτού που προβλέπει η νομοθεσία αφού φτάνει το 40,55 %. Υπενθυμίζεται ότι η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Λούκα Τ. Κατσέλη είναι υποψήφια βουλευτής στη Β’ Αθήνας και στη Λάρισα και ο Πρόεδρος της Κ.Ο. Χάρης Καστανίδης στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου